Dolar 32,8903
Euro 35,2958
Altın 2.446,76
BİST 10.574,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Açık
Bayburt
24°C
Açık
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Bayburt’ta bayram günlerinde piknik alanları dolup taşıyor

Bayburt’ta bayram günlerinde piknik alanları dolup taşıyor
20 Haziran 2024 11:58 | Son Güncellenme: 20 Haziran 2024 11:59
A+
A-

Bayburt’ta yaz sıcaklıkları iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Bayram tatilinde vatandaşlar vakitlerini piknik alanlarına yoğun göstererek geçiriyor.

Bayburt’ta kavurucu sıcakların her geçen gün etkili olması nedeniyle, insanlar yeşil alanları tercih ederek serinleme yolunu seçiyorlar. Özellikle bayram tatili için Bayburt’ta gelen gurbetçiler, tatil günlerini piknik alanlarında geçirmeyi tercih edince, piknik alanların da yer bulmakta güçleşiyor.

Bayburt’ta yaz aylarının en güzel günleri yoğun bir şekilde devam ederken, özellikle çoruh nehri kıyısında yer alan ve belediye’ye ait Yeni Şehir Parkı ve Kalerardı Şehir Parkı en çok tercih edilen yerler oluyor.

Diğer taraftan yaz aylarında gurbetçilerin yoğunlukla geldiği şu günlerde Aslan Dağı Mesire alanının faaliyette olmaması eleştiri konusu oluyor.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    Bu haber vesilesiyle, maalesef Koruk mevki, tabiat parkı, milli park ilan edilmesi gerekirken, buraları imara açan,bakan,vekil,parti başkanı,ses çıkarmayan muhalefet, burada rantı görüp ellerini ovuşturan , müteahhit kılıklı tipleri, kentte mühendis, mimar diplomasıyla dolanıp, bu talana yol açan , yol gösterenleri , sesi çıkmayan Bayburt’un hiç bir yerinde olmayan, görünmeyen Üniversitemizi, Ticaret ve Esnaf odalarımızı kınıyorum ! Bu tahribatın,talanın arkasından korukta olmasa da başka yerlerde SEMAVER ÇAYI iyi gider, Afiyetler olsun..

  2. Vatandaş dedi ki:

    Yeni şehir parkındaki alanların daha temiz ve kullanabilir düzeye gelmesini temenni ediyoruz. Özellikle Çoruh a bakan kısımda daha yeni ve güzel çocuk parkı yapılmasını istiyoruz.

  3. Hacı Ahmet dedi ki:

    Şehir parkının devamında Orman Fidanlığına doğru güzergahta mevcut kapasitenin 5 katı kadar yer olmasına rağmen herhangi bir bakım, çardak ve çevre düzenleme olmadığı için varlık içinde yokluk çekiyoruz.