Dolar32,7525
Euro35,0851
Altın2.450,67
BİST10.647,91
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Yağmurlu
Bayburt
24°C
Yağmurlu
Paz20°C
Pts20°C
Sal24°C
Çar28°C

Bayburt’ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Bayburt’ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı
23 Haziran 2024 10:06 | Son Güncellenme: 23 Haziran 2024 14:19
A+
A-

Bayburt’ta gece yarısı şehir merkezi girişinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay Bayburt-Gümüşhane kara yolu güzergahında meydana geldi. Bayburt istikametine seyreden F.F. idaresindeki 69 AJ 425 plakalı otomobil, otogar yakınında bulunan yolcu durağında bekleyen S. A’nın kullandığı 34 AS 0187 plakalı otomobil ile T.S’nin kullandığı 69 T 0115 plakalı taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle 69 T 0115 plakalı taksi yoldan geçmeye çalışan M.S. isimli vatandaşa çarptı.

Meydana gelen kazada araçların içerisinde bulunan M.Ç, S.K, S.A. ve yoldan geçmeye çalışan M.S.yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıları Bayburt Devlet Hastanesine kaldırdı.

 

YORUMLAR

  1. ALİdedi ki:

    ÇALIYORUZ AMA ÇALIŞIYORUZ PROJELERİ.
    GÜNLERDİR GÜNDEM DE BAYBURT’DA NE GÜVENLİ NE BİR KAVŞAK, NEDE GÜVENLİ BİR YOL YOK.
    HER YER BOMBA.
    TEDAŞ ÜST VE ALT GEÇİDİ,
    ESENTEPE ALT VE ÜST GEÇİDİ,
    ESKİ VE YENİ HASTANE CİVARINDAKİ BÜTÜN KAVŞAK VE YOLLAR
    BU PROJELERİN (GEÇİTLERİN) ETÜTLERİNİ KİM YAPTI İSE, NASIL YAPILACAĞINI KİMLER BELİRLEDİ İSE VE HANGİ MÜHENDİS/MÜHENDİSLER PROJELERİ ÇİZDİ İSE YANLIŞTIR.

  2. BAYBURT KALESİdedi ki:

    Bayburt’da viraj, dönemeç, tali yol, alt ve üst geçit, rampalar, bağlantı yolları hepsi rezalet bilime uyarak yapılan bir tane icraat varmı.? Şingah asri mezarlık üç yol, oradan 200 metre ileride hastahaneye ayrılan yer,kışla çeşmesi, çaykara -ispır- Demirözü – G.hane yol ayrımı, Yeni halk eğitim ve Üniversite önü alt geçit yok, üst geçitleri de kullanan yok , neden..? diğerlerini de siz sıralayın, 70 yıl öncesi anlayışla yönetilen kent, başkanın elinde sihirli değnek var, gözlerinin içine bakıyoruz ne yapacak.? Vizyonsuz yerel yönetim..