Dolar32,7525
Euro35,0851
Altın2.450,67
BİST10.647,91
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Yağmurlu
Bayburt
24°C
Yağmurlu
Paz19°C
Pts20°C
Sal24°C
Çar28°C

TOKİ tarafından yapımı devam eden 367 konut 2024 yılında tamamlanıyor

TOKİ tarafından yapımı devam eden 367 konut 2024 yılında tamamlanıyor
24 Haziran 2024 16:09
A+
A-

Bayburt şehir merkezi Genç Osman Mahallesinde TOKİ tarafından yapımı devam eden 367 konutun inşaat seviyesi yüzde 70’i geçmiş durumda. Kasım ayı itibarıyla tamamlanarak teslim edilmesi hedefleniyor.

Yaklaşık 100 işçinin çalıştığı TOKİ konutları 55.250 metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. Yapımı devam eden 367 konutun inşaat seviyesi yüzde 70’i geçmiş durumda. 15 blok halinde yapılan konutların 298 adeti 3+1, 69 adeti ise 2+1 dairelerden oluşuyor.

İnşaatlar tamamlandıktan sonra TOKİ tarafından belirlenecek olan şartlar ve fiyatlar doğrultusunda konut sahibi olmak isteyenler müracaat ederek kura çekimine dahil olacaklar.

Bayburt Genç Osman Stadyumunun yakınında olan ve TOKİ tarafından Kentsel Dönüşüm Projesiyle yapımı devam eden konutlar 2024 yılının sonunda tamamlanmış olacak.

 

YORUMLAR

  1. Mehmetdedi ki:

    “İnşaatlar tamamlandıktan sonra TOKİ tarafından belirlenecek olan şartlar ve fiyatlar doğrultusunda konut sahibi olmak isteyenler” başvuracak mış. Yine Bayburt’un zenginleri yatırım amacıyla (çünkü onlar o küçücük evlerde oturmazlar) ile il dışındaki paralılar Bayburt’da bir evim olsun diye vurup alırlar. Bu evleri yatırım amacıyla yada kiraya vermek niyetiyle almak isteyenlere vermeyeceksin. Olmayana, uygun ödeme şartları sunarak bu güne kadar hiç ev sahibi olamamış insanlara öncelik tanımak ve satmak en doğrusudur.

  2. BAYBURT KALESİdedi ki:

    ( KIRBAÇ OGLU DERESİNDEN- ASLAN DAĞI VİLAYET ORMANINA KADAR ) TABİAT PARKI, MİLLİ PARK OLACAK BU MEVKİYE, KONUT YAPILMASINA İZİN EREN, BETON YIĞININA ÇEVİREN , BU REZALETE SES ÇIKARMAYAN ,HAT DA YAPILMASINA TEŞVİK EDEN O YOLU AÇAN KİM VARSA BAŞTA ÜNİVERSİTE ve BELEDİYE, SİYASETÇİ,, PARTİ BAŞKANI ,MİMAR ,MÜHENDİS , MÜTEAHHİT KILIKLILAR ve MUHALEFET DAHİL HEPİNİZE YUH OLSUN..BAYBURT’A İHANET ETTİNİZ.. ZERRE KADAR İÇİNİZ SIZLIYOR MU.?

  3. vatandaşdedi ki:

    komsu il erzurum dadas kent 100bin konut projesi baskan sekmenli israrlı takibi sayesin de vatandasları teslim aldı yerlesti uygun fiyat uygun taksit le oturuyorlar bayburt daise bekle yaz gelince yeni fiattan ot biçecem zavallı bayburt