Dolar32,7525
Euro35,0851
Altın2.450,67
BİST10.647,91
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Yağmurlu
Bayburt
24°C
Yağmurlu
Paz19°C
Pts20°C
Sal24°C
Çar28°C

Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Niyazi Gül atandı

Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Niyazi Gül atandı
25 Haziran 2024 14:49
A+
A-

Bayburt’ta yaklaşık bir ay önce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden alınan Bekir Kurtoğlu’nun yerine Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Niyazi Gül atandı.

Bekir Kurtoğlu’nun görevden alınması sonrası boşalan Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Rize Ardeşen doğumlu Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Niyazi Gül getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un imzasıyla 24.06.2024 tarihinde yayınlanan kararname ile Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Niyazi Gül, Bayburt Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne atandı.

 

YORUMLAR

  1. ÖZEL HAREKATdedi ki:

    DEMEK Kİ RİZE Lİ BİR VATANDAŞA YER AÇMAK İÇİN İL KÜLTÜR MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINMIŞ NE DİYELİM ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN

    1. Hasbidedi ki:

      Çok doğru bir tesbit.
      İllede Rizeli ve ihl yada if mezunu ise ve referansları (siyasi görüş ve sendika) uygun ise daha başka bir şey aramaya gerek yok. Müdür Yardımcısı imiş, Müdür olsa ne olur, gelir makamında koltuk eskiltir. Bekir Müdürün Bayburt’a yaptıklarının, gayretinin karşılığı bu olmamalıydı. Bu memlekette çalışanın yeri yok yok.

      1. Yiğitdedi ki:

        Ne yapmış mesela?

      2. jalededi ki:

        ne yaptı ki bende merak ettim