Dolar32,5739
Euro35,0480
Altın2.456,50
BİST10.486,23
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 29°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
29°C
Hafif Yağmurlu
Per32°C
Cum27°C
Cts24°C
Paz22°C

Bayburt’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 105. Yılında Etkinliklerle Kutlandı

Bayburt’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 105. Yılında Etkinliklerle Kutlandı
19 Mayıs 2024 18:41
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105’inci yıl dönümünde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bayburt’ta etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Saray Bahçesi Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Çelenk töreninin ardından kutlamalar Sentetik Semt Sahası’nda devam etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisiyle devam etti.

Daha sonrasında Taekwondo, bilek güreşi, güreş, cimnastik, boks, geleneksel okçuluk gösterileri sporcular ve öğrenciler tarafından sergilendi.

Gösterilerin ardından ödül törenine geçildi, sporcu ve öğrencilere ödülleri Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Milletvekili Prof.Dr. Orhan Ateş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından verildi.

Ödül töreni sonrasında il protokolü resim sergisini gezdi. Sergiyi  ilgiyle gezen il protokolüne, eser sahipleri resimleri hakkında bilgiler verdiler.

Programın sonunda ise il protokolü üyeleri, okçuluk sporcularıyla birlikte ok atarak, etkinlikleri tamamladılar.

Renkli görüntülere sahne olan kutlama programı, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.