Dolar32,7525
Euro35,0851
Altın2.450,67
BİST10.647,91
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Yağmurlu
Bayburt
24°C
Yağmurlu
Paz19°C
Pts20°C
Sal24°C
Çar28°C

Bayburt’ta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 3 ünit odası daha eklendi

Bayburt’ta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 3 ünit odası daha eklendi
27 Haziran 2024 22:08
A+
A-

Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ek olarak 3 ünit odası daha eklenerek polikliniklerde hizmet veren doktor sayısı da artırıldı.

Konuyla ilgili Bayburt Milletvekili Prof.Dr.Orhan Ateş sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin 2.katına 3 ünit odası daha eklenerek polikliniklerimiz hizmete açılmıştır. 15 diş hekimi,1 ağız ve çene cerrahı uzmanımızla hizmet veriyoruz. Günlük ortalama 350 hasta bakıyoruz ( MHRS + ayaktan) bugüne kadar yaklaşık 20 hastaya 50’ye yakın implant koyuldu. MHRS bekleyen sayımız artık 5 güne kadar düşmüştür. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

 

 

YORUMLAR

  1. Vatandaş Rızadedi ki:

    Yetkililerden bekleğimiz çalışmalar bunlar. inşallah devamı gelir. Bayburtlu bu hizmetlere layıktır, sonuna kadar da hak ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim..

  2. TARAFSIZ TARAFTARdedi ki:

    Atıl olan kaynakların kullanılması ne kadar önemli olduğu bu haberden çok iyi anlaşılyor. Tasarruf tedbirlerinin ön plana çıktığı durumlarda en etkin en verimli maliyeti en düşük yol ve yöntemler vatandaşın var olana ihtiyaçlarının karşılanması açısından önem taşıyor. Geçmişte bol keseden yapılan israfların ters orantılı bir durum. Ne diyelim hayırlı olsun..