Dolar32,5691
Euro35,2619
Altın2.469,32
BİST10.814,75
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 32°C
Açık
Bayburt
32°C
Açık
Cum25°C
Cts26°C
Paz24°C
Pts24°C

Bayburt’ta ekmeğe zam: Fiyatı ve Gramajı değişti

Bayburt’ta ekmeğe zam: Fiyatı ve Gramajı değişti
3 Temmuz 2024 11:47 | Son Güncellenme: 3 Temmuz 2024 11:49
A+
A-

Bayburt’ta yeni uygulanan zamla ekmeğin gramajı 220 gramdan 230 grama çıkarılarak fiyatı 8,5 TL’den 10 TL’ye yükseldi.

Bayburt’ta Esnaf Odaları Birliği tarafından en son 14 Şubat tarihinde yapılan zamla 220 gram olarak 8.5 TL’ye satılan ekmek, 03 Temmuz 2024 tarihinden geçerli olmak üzere 10 gram artırılarak 230 grama çıkarılan ekmeğe 1,5 TL zam uygulandı ve 10 TL’den satışa sunuldu.

Ekmeğin kilosu ise 38 liradan 43 liraya yükseldi.

YORUMLAR

  1. Vatandaşdedi ki:

    Bayburt Belediyesi’nin halk ekmek bufelerinde daha çok ekmek satılmasını talep ediyoruz.

  2. Yiğitdedi ki:

    Evet kesinlikle şahlanan bir Türkiye var, ama öncelikle savunma sanayiinde. Çünkü Dünya da zalim millet çok ve onlar sadece güçten anlar, biz çok güçlü olmalıyız ki bu zulme dur diyebilelim. Ekmek ülkenin her yerinde 10 TL Bayburt ta yeni zam gelmiş hem de gramajı artmış zam bile değil vatandaş sadece kendini düşünüyor ne hale geldik. 11 şehir yıkılmış virane olmuş bu şehirlerde yaşayanlar devletten her ay ödeme kira yardımı alıyor ve devlet bu şehirlerden vergi bile almıyor kimin umrunda! 99 depreminde yaşananları unutmadık, devlet mi vardı orada? deprem yardımlarını milletten toplayıp memur maaşı ödüyordu o çok özlediğin akp öncesi hükümetler! Imf nin kapısında el pençe divan duran hükümeti mi özledin vatandaş? Evet hayat pahalı enflasyon kötü durumda maliyetler yüksek bunu inkar etmeyelim ama dünya siyasetinde sözümüz geçsin, ezik bir yönetim olmasın, masaya yumruğumuzu vuralım diye çok yıllar bekledik biz öyle kolay olmuyor o işler, elbette bunun bir zahmeti olacak.

    1. Vatandaşdedi ki:

      Sen fırıncı falansın herhalde zam yapılmasından keyif alıyorsan başka açıklaması olamaz.

      1. Mutluturkdedi ki:

        Enflasyon dunyanin her yerinde var, bu sadece Turkiye’de degil. Amerika’nin pion’u mu olmayi tercih edersin ?

    2. Vatandaş Rızadedi ki:

      şahlanan bir ülke kimseye boyun eğmez. şahlanan bir ülkede enflasyon olmaz. geçim derdi olmaz. şahlanan bir ülke her alanda şahlanır. şahlanan bir ülke kendi cennet vatanının topraklarını yabancılara peşkeş çekmez. şahlanan bir ülke tarımını yok edip dışa bağımlı olmaz. şahlanan bir ülke dışarıya ihracat şampiyonu olur. şahlanan bir ülke üç beş mülteci barındırıp avrupadan gelen paraya muhtaç olmaz. şahlanan bir ülke garip gurabanın cebindeki üç beş kuruşa göz dikmez.. şahlanan bir ülkü halkını süründürüp kendi yandaşını zengin etmez. vel hasıl kelam, ahaber izleyerek demogoji ve ajitasyon yapılmaz. siz de balığın baştan koktuğunu biliyorsunuz. ya akp’nin zengin ettiği yiyici kesimden birisin ya da zır cahil birisin.

    3. burakreisdedi ki:

      la gah sahlananmış adama bakya dalga geçiyor…

    4. bayburtbitmişdedi ki:

      LÜTFEN SİZ BİR DAHA YORUM YAZMAYIN LÜTFEN AKLI BAŞINDA BİR İNSAN BU YORUMU YAZAMAZ DÜŞTÜK ÜLKE OLARAK BATTIK HABERİNİZ OLSUN GÖZÜNÜZ GÖRÜR İNŞALLAH

  3. Vatandaş Rızadedi ki:

    Enflasyon düşüyor avrupa bizi kıskanıyor. şahlanan bir Türkiye.. teşekkürler AKP!!!!