Dolar32,7525
Euro35,0851
Altın2.450,67
BİST10.647,91
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Yağmurlu
Bayburt
24°C
Yağmurlu
Paz19°C
Pts20°C
Sal24°C
Çar28°C

Bayburt’ta meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 5 kişi yaralandı

Bayburt’ta meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 5 kişi yaralandı
26 Haziran 2024 15:13
A+
A-

Bayburt merkez ilçeye bağlı Oruçbeyli (Siptoros) köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Bayburt istikametine seyreden Hükmü Tekel yönetimindeki 34 GNF 326 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonrası yoldan çıkarak takla atan araç tarlaya yuvarlandı. Araçta bulan Hükmü Tekel, Abdulkadir Tekel, Hükmü Tekel, Suna Tekel ve Ömer Tekel yaralandı.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık, İtfaiye, AFAD ve Jandarma sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar ekiplerin çalışmaları neticesinde çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleleri sonrasında yaralılar ambülanslarla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Kazada ağır yaralanan ve beyin kanaması geçiren 11 yaşındaki Abdul Kadir Teker ameliyata alınırken diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.

 

 

YORUMLAR

  1. Rccp cylndedi ki:

    İl dışından gelen vatandaşlarda bi hava bi kibir bi kendini beğenmişlik varki sorma gitsin… Biraz daha yavaş dikkatli saygılı araç kullanın lütfen.. Bayburt bir yere kaçmıyor.

  2. Hacı Ahmetdedi ki:

    Doğu Anadolu nün viraj siz en uzun yollarından olan bu yerde insanın uykusu geliyor. Her sene benzer kazalar olur bu yolda, Kazaların çoğu hedefe yakın yerde olur. Uykunuz geldiğinde çekin kenera uyuyun. Geç olsada sağlıklı gidersiniz ..