Dolar32,7525
Euro35,0851
Altın2.450,67
BİST10.647,91
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Yağmurlu
Bayburt
24°C
Yağmurlu
Paz20°C
Pts20°C
Sal24°C
Çar28°C

Bayburt’ta yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencilerine otomobil çarptı

Bayburt’ta yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencilerine otomobil çarptı
1 Haziran 2024 11:01 | Son Güncellenme: 1 Haziran 2024 11:03
A+
A-

Bayburt’ta KYK yurtlarının bulunduğu bölgede karşıdan karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisine Aslı.E.’ye otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan öğrencinin hastanede tedavisi devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Bayburt’ta dün gece saat 23.00 sıralarında KYK yurtlarının yakınında bulunan karayolundan karşıya geçmeye çalışan Bayburt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Aslı E’ye, Ö.B’nin kullandığı 66 AR 837 plakalı otomobil çarptı.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı öğrenciye yapılan ilk müdahalenin ardından Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan öğrencinin yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

YORUMLAR

  1. BAYBURT KALESİdedi ki:

    Bayburt’un dökülmeyen bir tarafı var mı ?.. nereyi tutuyorsak elimizde kalıyor.. İmarı ,mimarisi, yapılaşması, ulaşımı,foklörü,müziği,sporu, sanatı, adaletsizliği ,liyakatsızlığı son yıllarda da devamlı haber olan Trafiği ve trafik kazaları , etkili ve yetkililer hepinize yazıklar olsun. Her işi bilimden,gerçeklerden uzak, kervanı yolda dizerek yapıyoruz.. Ondan sonra da kara,kara düşünüyor, bunu yanlış yapmışız diyoruz. En acı olanı SUÇLUDA ortada yok.. Bayburt ta geçmiş olsun . El-Fatiha.

  2. Ramazandedi ki:

    Alt geçidi daha kaç kişi kaza yapınca yapacaklar acaba?

  3. Kubilaydedi ki:

    akşam burası çok karanlık oluyor ilk önce onu çözmek gerekiyor…sonra dolmuş sorunu iç yoldan alıp tekrar geri dönmesi gerekiyor…böyle yapmadıkça kazalar kaçınılmaz olacak…