Dolar32,6610
Euro35,4440
Altın2.506,82
BİST10.851,78
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz25°C
Pts23°C
Sal24°C
Çar26°C

Çoruh Nehri ve Pönserek Deresi Masaya Yatırıldı

Çoruh Nehri ve Pönserek Deresi Masaya Yatırıldı
4 Temmuz 2019 21:42
A+
A-

Devlet Su İşleri Trabzon Bölge Müdür vekili Dr. Emre Akçalı ve Devlet Su İşleri Bayburt İl Müdürü Recep Ergen beraberlerindeki heyetle birlikte Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve DSİ heyeti Çoruh Nehrinde devlet su işleri tarafından yürütülen çalışmaların ile Pönserek deresinde yapılması planlananlarla ilgili incelemelerde bulundular.

.

YORUMLAR

  1. Galerlidedi ki:

    Dere ıslah edilerek shell istasyonundan cumhuriyet caddesine kadar yolun açılması gereklidir. Bayburt’a yeni bir cadde kazanmış olur.Deli Dumrul gibi ortaokul ile hamam arası dere yapılıp sökülüyor. Dogru iş yapmamak için çok emek harcıyorlar alkışlıyorum.