Bayburt Medya Haberler, Son Dakika Haberleri, Haber-Analiz, Video

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Galatasaray’ı karıştıracak iddia. Genç futbolcu ünlü Almanya OnlyFans yayıncısı ile para karşılığında birlikte oldu

Yayınlanma:
ABONE OL
Galatasaray’ı karıştıracak iddia. Genç futbolcu ünlü Almanya OnlyFans yayıncısı ile para karşılığında birlikte oldu

Galatasaraylı genç bir futbolcunun Almanya’dan ünlü Onlyfans yayıncısını çağırarak birlikte olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Kim bu Galatasaraylı futbolcu?

Galatasaray’ı çalkalayan iddia sosyal medyanın gündemine oturdu. Almanya’da hem tiktok üzerinden hem de Onlyfans’tan yayın yapan fenomen Katharina Amalia’nın sosyal medya hesabından yayınladığı video gündem oldu.

Ünlü Fenomen, Türkiye’ye seyahat ettiği anları sosyal medya hesabından paylaşırken, kendisini davet edenin ise bir Türk futbolcu olduğunu söyledi.

PARA KARŞILIĞINDA BERABER OLDU

Sosyal medya hesabından Türkiye seyahatine ilişkin görüntüleri paylaşan Fenomen Amalia, Gözde otellerden birinde konakladığı anları, özel bir arabayla İstanbul turu attığı anları ve Galatasaray maçı izlediği anları paylaştı.

Ünlü yayıncıyı davet eden futbolcunun ise Galatasaraylı bir futbolcu olduğu ortaya çıktı. Görüntüler kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine otururken Galatasaraylı genç futbolcunun ünlü fenomenle para karşılığında birlikte olduğu iddialar arasında yer aldı. Ancak ünlü fenomeni İstanbul’a davet eden ve para karşılığında beraber olan Galatasaraylı futbolcunun kim olduğu henüz belli olmadı.

İlgili Haberler