Dolar32,7525
Euro35,0851
Altın2.450,67
BİST10.647,91
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Yağmurlu
Bayburt
24°C
Yağmurlu
Paz19°C
Pts20°C
Sal24°C
Çar28°C

Hayırsever İş insanı Mustafa Köseoğlu ölümünün 3. yıllında mevlidi şeriflerle anıldı

Hayırsever İş insanı Mustafa Köseoğlu ölümünün 3. yıllında mevlidi şeriflerle anıldı
26 Haziran 2024 09:59
A+
A-

2021 yılında hayatını kaybeden hayırsever iş insanı Mustafa Köseoğlu’nun vefatının 3. yılında Bayburt’ta 25 camide okutulan mevlidi şeriflerle anıldı.

Bayburt’ta hayır işleri yapan ve eğitime verdiği desteklerle tanınan Mustafa Köseoğlu için Demirözü’nde ve Bayburt Üniversitesi kampüsündeki kendi ismini taşıyan camide olmak üzere 25 camide mevlidi şerif okutuldu.

Mustafa Köseoğlu, Demirözü’nde okul, öğrenci yurdu, spor kompleksi, taziye evi binalarını kazandırmıştı. Bayburt merkezde ise Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi içerisinde kendi ismini taşıyan bir cami de yaptırdı.

Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Mustafa Köseoğlu’nun Demirözü’ne unutulmaz izler bıraktığını ve kazandırdığı eserler ile her zaman minnetle ve rahmetle anılacağını ifade ederek, oğlu Barbaros Köseoğlu’na da Demirözü’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ilçe halkı adına teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.